Bonibonlu Pasta

Harika 🙂 merbakery.com

MerBakery

photo 3
 
Hem çocuklara hem büyüklere özel günlerde hazırlayacağınız süper bir pasta tarifi.. Ben bu pastayı çocuklara yaptığım için sadece çikolata kreması ve fındık kullandım. Siz çeşitli meyvelerle zenginleştirebilirsiniz. Mutlaka yapın, yiyin, yedirin :)))
 
***Tarif 20 cm’lik çember kek kalıbı içindir. 
 
Malzemeler:
Kakaolu pandispanya için:
3 adet oda sıcaklığında yumurta
100 gr şeker
100 gr un
30 gr kakao
3 yemek kaşığı sıcak su
1 paket kabartma tozu
 
Dolgu kreması için:
200 gr krema
200 gr bitter çikolata
İrice çekilmiş fındık
 
Süslemek için:
7-8 paket Kitkat
1 büyük paket M&M’s
Renkl kurdele
 
Hazırlanışı:
Fırını 180 derecede ısıtın. 
Kek icin yumurtalarla şekeri 10 dakika mikserde çırpın. Çırpma işlemi devam ederken sıcak suyu karışıma ilave edin. 
Katı malzemeleri elekten geçirip yumurtalı karışıma ekleyin.
Kek karışımını yağladığınız ve unladığınız kalıba dökün ve  yaklaşık 20 dakika pişirin. Soğumaya bırakın.
 
Dolgu kreması için kremayı ısıya dayanıklı bir kaba alın ve…

View original post 70 kelime daha

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s